Nuk je në biznesin X
por je në biznesin
e NJERËZVE

Super Formula nga Eglent Bici

Merr

SUPER FORMULA

Ndrysho jeten tende Sot. Me nje Super Formule qe une vete e praktikoj cdo dite, duke ndjekur kete formule jeta juaj do te ndryshoje.

Kliko Ketu
Eglent Bici - superformulën

Shiko

Eventi i Rradhes

Mjeshtërimi i Shitjes dhe Negocimit është një event i cili organizohet për këdo që do të behet mjeshtër në këtë art.

view all events
eglent-bici

Permiresohu me

Mentor Personal

Une do te jeme Mentori juaj personal. Une dhe skuadra ime do te jene prane ne cdo hap qe Ju keni nevoje qe jeta juaj te ndryshoje. Kliko me per me shume

meso me shume

Profili

Me nje eksperience mbi 10 vjecare ne tregun e  pasurive te paluajtshme. Kam asistuar ne rreth 200 transaksione me vlere +50 000 000 €. Pjesmarres ne me shume se 25 trajnime brenda 3 viteve dhe trajnues ne 15 evente ne dy vitet e fundit.

image-0
image-1
image-2
image-3
image-large-1
image-large-2
image-large-3
10Vite Eksperience
12000Persona te Trajnuar
50Transaksione Mil €

Cfare do te mesoni?

Si te jeni me te lumtur

Autor i Super Formules

Zbuloni Potencialin

Si te zbuloni potencialin tuaj te plote

Bej Ndryshim

Si te besh ndryshimin qe ju duhet

Gjetja e Balances

Gjetja e balances midis punes, jetes familjrare dhe personale

Instagram

Disa fjale nga miqt